bilder från mitt liv idag

Idag vaknade jag bland dessa lakan och var sjuk, till min stora glädje
 
Jag låg kvar länge med Agges partner in crime
 
Sen slutade jag med mina lata fasoner och gick upp och pluggade könskvotering, enda positiva med nian just nu. Tog ingen bild på det, effektiv är liksom mitt mellannamn. Sen gick jag till Liljeholmen C och köpte frukt och smarrigheter. Är ensam hemma just nu och har lekt student som lever på pasta hela dagen. Plus att jag åt american pancakes.
 
Mina grannar som jag inte ens känner men som jag vet röker under fläkten hade satt ut pelargoner mitt i trappen. Fränt eller Fult?
 
Fotade en klänning hehe.. Men den är ju så förbannat snygg!
 
Städade rummet (fattig student med ansvar för en dag igen). Den där himla kaninen äter på min afro filt..
Sen hände inte mycket mer. Godnatt och dröm om mig. 
 
 
 
 
 
 
 

Nu

Idag höll jag tal, det gick bra och nu ska jag bara fira, fira! Sen ska jag nog läsa en tjock deckare jag har fått, rysligt och bra. Hannah sa en gång att "jag mår så bra i själen av att se deckare", och precis så är det ju. Man blir så otroligt glad över att det inte är en själv som ligger där med en kniv mot strupen. Skadeglädje är den sanna glädjen. Vad tycker ni om att det är höst nu föresten? Jag tycker det är bra, för att då blir luften liksom helt annan. Alla är som små mysiga kaniner i sina halsdukar och mössor.

plugg samt popcorn
 

21:18

Åka till Paris, någon?

alla bara deppar

Tjena. Idag var en sån där depp dag, somnade nästan på spanskan, var tvungen att åka ut till Skärholmen på läkarkontroll direkt efter skolan och hela jag bara fryser. Nian är verkligen ett deppigt år, än så länge. Alltså, viss är det kul med skolan ibland, men det blir bara så fruktansvärt jobbigt med skola varje varje dag. Som jag skrev förut, jag vill ju ha roligt. Förut älskade jag hösten, det var min favorit. Men nu känner jag att det får bli sommar, eller kall vinter, helst snart. Känner inte igen mig själv. Vill bli vuxen nu, på riktigt hel vuxen. Helt knäppt, men jag orkar inte med grundskolan mer. Måste sluta tjata snart, är inte så bra på det. Men vi ses vänner, för nu måste jag göra saker man bara måste göra. 






 
 

jag vill ju ha roligt


Nu är det nästan söndag. Nästan måndag. Nästan skola igen, och en liten del av mig orkar inte, men mest vill jag ju. Det är bara det att jag blir så trött på alla tal, alla atomen frågorna och alla hemska hemkunskaps recept. För vem vill laga wok med ägglockar, eller göra fruktsallad. Känns bara så onödigt. Jag vill ju ha roligt. 
 
 
 

extremely loud and incredibly close

Bonne Journée! Just nu är jag helt mega slut och trött, speciellt på nian och spanskan, därför revolterade jag lite och skrev på hej på franska. Skrev säkert fel och allt. Idag har varit en helt vanlig dag som alla andra, jag fick 'grattisiefterskott' present av Lizzy, sen åkte jag och Hannah till McDonald's och drack gratis vatten. Såg en film igår, ni vet 'extremely loud and incredibly close', om en lite smart pojke som har en pappa som dör i 9/11. Otroligt sorglig, fin, bra och massa mer. Alla som vill se den och köpa hallonbåtar med mig kan ju skriva ett litet sms och så bestämmer vi --> 0723611812, Hannah? Frida? Ceasar? Nu ska jag dricka lite mer nattsvart kaffe och inte plugga! 
 

RSS 2.0